За реклама

Защо да рекламирате във Vratza Info

Проектът ВрацаИнфо е нов, но изключително амбициозен и различен от всички останали в  региона.

  • Участието ви в него ще представи Вашата дейност по един модерен, доказано ефективен и атрактивен начин пред  аудиторията на сайта, т.е пред потенциални Ваши клиенти.
  • Уникалната структура на сайта позволява изключително удобство и бързина при работа с него.
  • Функционалността изградена в сайта, осигурява лесно и удобно търсене от страна на Вашите настоящи и бъдещи потребители. Те разполагат с  пълно описание на обекта и предлаганите продукти и услуги, снимков материал и точно местоположение, означено на картата.
  •  Профилът на Вашата фирма,  изграден в нашия сайт, не само ще привлече нови клиенти, но и ще затвърди Вашето присъствие в Бизнес средата на региона. 
 
Видове рекламни профили
 
С оглед на оптималното Ви представяне на сайта, ние създадохме три вида профили, според Вашите нужди и наличен бюджет.
 
 
VIP профил
 
Безспорно най-добрия вариант за качествено присъствие в Интернет.
Получавате:  Представяне на фирмата ви чрез рекламно каре в неограничен брой секции на сайта. Рекламното каре включва името на фирмата ви, лого/фирмен знак и кратко описание на дейността ви. Със закупуване на пакет VIP получавате и модерна подстраница в сайта Враца Инфо, в която можете да представите подробно фирмата си,  дейността и предлаганите от Вас продукти или услуги, както и да я обозначите на кратата на Враца Инфо. Също така имате право на неограничен брой снимки, които да визуализират дейността Ви.
Фирмите, регистирани като VIP, се класират преди тези, които са със Стандартен, или Базов профил, което ги прави по-лесни за откриване на всички страници от сайта като "Препоръчани фирми" -  гарантиран начин да привлечете вниманиe върху дейността си.
Получавате безплатно: 
• БЕЗПЛАТЕН рекламен банер на началната страница на Враца Инфо в сектор "Препоръчваме ви" за един месец, което гарнтира, че няма да останете незабелязани! 
• БЕЗПЛАТНА професионална изработка / дизайн / на рекламния банер, представящ фирмата Ви
Стандартен профил
 
Получавате:
Представяне на фирмата ви чрез рекламно каре в секция на Бизнес Указателя в сайта.
Рекламното каре включва името на фирмата ви, лого/фирмен знак, кратко описание/.
Със закупуване на Стандартен профил  получавате и подстраница в сайта Враца Инфо,  в която можете да представите подробно фирмата си, дейността и, предлагани продукти/услуги. Може да добавите и снимков материал, който е свързан с дейността Ви.
Фирмите регистирани като Стандартен профил  се класират преди тези , които са Базови профили . Това ги прави  по-лесни за откриване.
• БЕЗПЛАТНА професионална изработка / дизайн / на рекламното каре, представящо фирмата Ви.
 
Базов профил 
 
Получавате:
Базовият профил представя фирмата Ви с рекламно каре в една от секциите на Бизнес Указателя на Враца Инфо.  Рекламното каре включва името на фирмата, лого/фирмен знак, кратко описание и информация за контакти. / без допълнителен снимков марериал/
Подходящо за фирми със ограничен рекламен бюджет желаещи да рекламират в интернет.
 
 
Банерна реклама в  vratza-info.net
 
 
Какво е банер?
Уеб-банерите (Интернет-банери или само банери) са един от преобладаващите формати на интернет-рекламата — анимирано или графично изображение, аналогично на рекламното каре в пресата.
За какво служи?
Банера има за цел да увеличи посетителите на Вашият сайт като прехвърля трафик от сайта, на който е поставен, или да води към подробния профил в нашия сайт.
Защо да рекламирате с банер в нашия сайт ?
Банерната реклама в сайта vratza-info.net е подходяща за всички фирми от и извън Враца, които искат да рекламират дейността си ефективно пред голяма, таргетирана аудитория, на цени в пъти по-ниска от тази в стандартните медии като радио, преса и телевизия. Ежедневно стотици врачани посещават сайта ни,  за да четат новините, за да получат полезна информация, за да се забавляват или да разглеждат и публикуват обяви. Тъй като Враца е популярна туристическа дестинация, много потенциални гости на града търсят информация за хотели, квартири, заведения и забележителности тук, което прави нашия сайт уникален, изключително удобен и полезен, както за нашите клиенти и ракламодатели, така и за крайните потребители.