Блог публикация

vratza-info.net > Блог > Любопитно > Каква е идеалната жена за всеки мъж според зодията му

Каква е идеалната жена за всеки мъж според зодията му

Знаете ли, че всеки мъж има изграден свой собствен образ на идеалната жена. И ако вие имате дори малко съответствие с него, имате шанс да предизвикате интерес към вас.

На Овен му допада жена самоуверена, блестяща, енергична и весела. Всяка проява на тъга, болка и меланхолия ще го отблъснат и дори ще доведат до пълно отвращение. Овен по достойнство ще оцени вашата красота, а ако се харесвате на мъжете, той с удоволствие ще воюва за вашето сърце.

Телец харесва жени – умни и разумни. Лекомислените празноглавки го изпълват с ужас и го принуждават бързо да се оттегли. Други фактори са вашата жизненост и енергичност, с които Телец да се зарежда периодично. Влезте в ролята на домакиня, вземайте решения, възприемайте нови идеи, демонстрирайте, че на вас може да се разчита.

Близнаци е привлечен от жени, спазващи дистанцията. Откровеността е противопоказна – „вашата дълбока“ и чиста душа му е съвсем безразлична. Като всеки друг мъж обича тайните и тяхното постепенно разкриване. Нека винаги е във терзания съмнение във вашата любов, накарайте го да ревнува.

Рак обожава тези жени, които са в състояние да решат всичките му проблеми. Или поне основните. С радост ще се остави да направлявате живота му. Интелигентна, образована жена-лидер – това е неговия идеал. Понеже Рак е сантиментален и романтичен ще трябва да обърнете внимание и на духовния живот и развитието на собствения си кръгозор. Не е достатъчно да сте само една красива жена.

Лъв обича всичко необичайно и отличаващо се от тълпата. За да привлечете неговото внимание, е необходимо да демонстрирате своите най-силни качества, да се държите достойно и със самочувствие. Вашата красота не е толкова от значение, за разлика от вашите достойнства. Въпреки това, Лъв може да бъде запленен от жена, абсолютно неприспособима към реалността, мечтателка и витаеща в облаците.

Мъжът Дева обожава кариеристката. Вашата практичност, желанието да сте на върха и достигането на високо служебно положение, положително ще повлияят на отношението му към вас. Женските си слабости запазете за някой друг. Само волевите дами, сдържащи чувствата си могат да задържат неговите чувства. Тези мъже ще се оставят да бъдат ръководени, ако разбира се вие сте добри командири.

Везни оценява по достойнство вашата външна красота и общителност. Ако имате изграден авторитет сред колеги, приятели и познати, ако те ви обичат и уважават, то мъжът Везни е за вас. За него е важно чуждото мнение, важно е избраницата му да се цени от околните. Вашата способност на нелогични и противоречиви постъпки, лекото отношение към живота, умението да се шегувате привличат неговото сърце. Въпреки това е важно да изразявате и своя интелект и дълбочина на ума.

Мъжът Скорпион не обича слабите жени – това една на ръка. Също така не понасят и някой да ги наставлява. Затова трябва да се нагодите, да сте силна и изявена, но и тиха и смирена. Трябва да сте нежна, с изящни маниери. Вулгарността и отвореността отблъскват Скорпион. Важно е чувствата да са искрени – фалшът той ще го почувства и няма да прости. Необходимо е да сте балансирани: спазвайте дистанция – но не бъдете хладни, умни – но не парадирайте с това, бъдете решителни в постъпките си – но не на всяка цена.

Стрелец не понася интелигентните жени. Те го раздразват. И без тях, той знае какво да прави. Затова простотата(в добрия смисъл) и лекото невежество – за начало това е достатъчно. Той не просто ще ви управлява, той ще ви командва. Съветвайте се с него по всеки повод. Възхищавайте се от него. Учете се от него. Не забравяйте добрата прическа и маникюр и ще бъдете щастливи заедно.

Козирог иска неговата половинка, да е най-идеалната на света. Не са достатъчни вашата красота, практичност, уважението от околните. Необходимо е да имате висок социален статус. Колкото повече – толкова по-добре. Бъдете уверена в себе си, увлечена в своята работа и кариера. При това е нужно да предоставите пространство на Козирог. Никога не бъдете натрапчиви и прекалено сантиментални. Ридаещата пред сериала жена, ще го хвърли в пълен ужас.

Мъжът Водолей цени преди всичко духовната съвместимост. Сходството на интереси се явява важен момент във връзката. Прекарва повечето време не с вас, а с приятелите, затова трябва да покажете вашата търпимост. Отстъпчивост, умението да се намери компромисен изход от всяка ситуация – всичко това е в съответствие с този мъж.

Риби намират очарование в романтичните и сантиментални представители на нежния пол. Закачливите и доверчиви дами, просълзени от умиление, предизвикат трогателно чувство на привързаност. Влезте в ролята си на домакиня, умението ви да готвите и поддържате дома ще укрепи отношенията ви. Постарайте се да го приобщите в своя приятелски кръг.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *