Блог публикация

vratza-info.net > Блог > Пазаруване > Как да намерите и купите качествени китайски стоки директно от вносител?

Как да намерите и купите качествени китайски стоки директно от вносител?

Често при избора на артикули, за нас като клиенти, от голямо значение при пазаруването е съотношението между цена и качество. Китай вече успява да предложи сравнително качествени и едновременно достъпни продукти. Ето защо, китайските стоки у нас набират все по-голяма популярност. Но как да ги намерим и да открием български търговец, който да ги купува директно от вносителя? Това споделят от онлайн магазин 4sales в статията по-долу.

Защо да купуваме стоки от Китай?

С над 12 години пазарно присъствие в България, от онлайн магазин 4sales твърдят, че купуването и търговията с китайски стоки има доста предимства. Тези продукти са сравнително евтини, особено ако покупката им е директно от вносителя — липсата на посредници и прекупвачи ги прави 2-3 пъти по-евтини.

От 4sales са стигнали до заключението, че икономиката в Китай е в подем от няколко години насам и към момента предлага сравнително голям асортимент от артикули.

Преди беше наложено твърдението, че “китайските продукти са с изключително ниско качество“. Това днес не е така и растежът на икономиката на страната го доказва.

Как да изберем търговец, който предлага качествени китайски стоки директно от вносител?

Никой не твърди, че няма продукция със съмнително качество. От 4sales са на мнение, че има и много добросъвестни търговци, които наистина предлагат високо качество и достъпни цени. Въпросът е как да ги различим? Ето няколко препоръки:

  • проверете репутацията на бранда — ако фирмата е от скоро на пазара, не е позната на никого и предлага нереално ниски оферти, то със сигурност трябва да я подминете;
  • потребителските отзиви — проверете за мнения на предишни клиенти. Потърсете ги в Гугъл, попитайте в тематичните форуми и групи в социалните мрежи. Проверете отзивите и във фирмената страница във Фейсбук;
  • вижте, колко години фирмата е на пазара — дългогодишното пазарно присъствие на бранда е знак, че продава продукти със сравнително добро качество, тъй като в противен случай бързо ще фалира.

Какви трябва да са изискванията?

От 4sales смятат, че подходящият търговец трябва да предлага поне 2 години гаранция на изложените от него артикули. Добре е да има разнообразен продуктов каталог, който е подходящо структуриран по категории и подкатегории за интуитивно търсене и намиране. Ако има различни видове на готова продукция, това дава гъвкавост в избора, спрямо потребностите. От 4sales още смятат, че честите промоции и провеждане на периодични разпродажби също е добър знак, тъй като хората зад бранда се грижат за клиентите си и желанието е да им станат лоялни.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *