Затваря се за ремонт част от бул. „Христо Ботев“

Добавено: Сряда, 09 Май 2018г

Във връзка с извършване на строително-монтажни работи, част от проект за рехабилитация на път III – 1002 „Враца – пещера Леденика“, от 10.05.2018 г. се затваря за движение кръстовището от бул. „Христо Ботев“ и ул. „Илинден“ до кръстовището на бул. „Христо Ботев с улиците „Цар Борис I“ и „Оборище“.


Ще бъде осигурен обходен маршрут за придвижване, който ще преминава по бул. „Мито Орозов“ и улиците „Цар Борис I“, „Трайко Китанчев“ и „Стоян Заимов“.


Фирмата-изпълнител ще постави съответната вертикална сигнализация за организация на пътното движение.


Срокът за изпълнение на ремонтните дейности е 05.06.2018 г.


От 11.05.2018 г., се променя алтернативният маршрут за движение, който бе въведен, във връзка със строително- ремонтните дейности и последващо асфалтиране на ул. „Поп Сава Катрафилов“, част от проекта за водния цикъл на Враца.


Пътното движение от Червения площад и за бул. „2-ри юни“ ще се извършва по улиците „Мистър Сенко”, „Къкрина”, „Трапезица“ и „Андрей Николов”.


От бул. „2-ри юни” движението ще се насочва по ул. „Константин Фотинов”.


Фирмата - изпълнител „Понсстройинженеринг” АД ще постави съответната вертикална сигнализация.


Временната организация за безопасност на движението е съгласувана със сектор „Пътна полиция“, Центъра за спешна медицинска помощ – Враца, Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ и Областно пътно управление.


Община Враца се извинява за причиненото неудобство.


Телефон за информация на ръководителя на СМР Найден Николаев - 0887548829

Коментари

Още актуални новини