ГОРЕЩО! Англичанинът, който е заподозрян за убийството на момчето от София е жител на Враца!

Добавено: Четвъртък, 12 Юни 2014г

Не безизвестният англичанин Стивън, по-известен във Враца като Манас е бил арестуваният за убийството на 18-годишния Емил Ботев в столичния кв. Горубляне. Момчето почина след като бе прободен с нож. Преди да се стигне до убийството, две компании се сбили пред заведение на бул. "Самоковско шосе".


Манас живее във Враца от няколко години, защото по негови думи в Англия е издирван и е потърсил укритие тук. Стивън е познат на врачани с честите си сбивания в града. Има множество оплаквания за тормоз и побой над младежи в града. Често бил засичан във фитнес залите във Враца


В свадата англичанинът Стивън, който често гостувал на своя приятелка в София, извадил огромен нож и с него наръгал момчето няколко пъти. Очевидци на кървавото меле твърдят, че мускулестият англичанин бил като обезумял и по чудо не заклал и други. След като наръгал Емил, англичанинът и още няколко човека от неговата компания избягали. Стивън отишъл при свой приятел и разказал, че е бил бит и ограбен затова го помоли да остане да преспи у тях. Сутринта пристигнали полицаи и го задържали.


Коментари

Още актуални новини