Враца / Бизнес Каталог / Заведения / Кафенета / Сладкарници

Кафе-ресторант „Тракийска Принцеса“

Кафе-ресторант „Тракийска Принцеса“
Тел: 0888 0999 66
Раб. Време 08:00 – 24:00h

Клуб КАРАМЕЛ

гр. Враца, пл. "Христо Ботев"
Телефон за резервации: 0899120212