Ловен дом "Руми"

Нашите гости се настаняват в Ловен Дом „Руми”, който разполага с 10 стаи и 20 легла.  Всяка стая е оборудвана с баня, тоалетна, локално отопление, безжичен интернет и кабелна телевизия. На разположение на гостите има механа, лятна градина, беседка с барбекю и битов кът.

Частно ловно стопанство „Леденика” е създадено през 2010 година. Ловното стопанство е на площ от 40000 дк. Разположено е от полите на Врачанския Балкан до най – високата част на планината. Надморската височина е от 400 до 1480 м., което благоприятства за възможността да се ловува целогодишно.

Намира се в непосредствена близост до град Враца и е само на 100 км. от град София. Стопанството предлага богато разнообразие от дивеч: глигани, сръндаци, вълци, зайци, гривяк и пъдпъдък. На разположение на гостите предлагаме и екотуризъм, и фотолов, които, в съчетание с приказната природа, Ви гарантират незабравими спомени и невероятни приключения.

За контакти: 

Мобилен телефон: 0879959999 - Илия Каменов 

Ел. поща: [email protected]

 


     

За контакти с Ловен дом "Руми"
Адрес:гр. Враца,
Телефон:+359879 95 99 99
страница:www.ledenika.eu
vratza-info.net Ви Съветва: Да споменете vratza-info.net като място от което сте разбрали за обекта, за да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация. Благодарим ви!