Търговски център „СУМИ“

 Търговски център „СУМИ“ е единственият комплекс  на територията на град Враца. Комплекса разполага с 4200 кв.м. търговски площи.Директния достъп до главен път и разположението му в самото сърце на града го превръщат в леснодостъпно място,както за жителите ,така и за гостите на града.

Със своята съвременна архитектура привлича водещи фирми и е атрактивно място за цялото семейство.

Търговски център „СУМИ“ е разположен на три нива.Придвижването между етажите  става посредством ескалатори и асансьори,осигурени са всички комуникации и удобства.

На Ниво Сутерен разполагайки с 1500кв.м.площ е разположен хипермаркет „ЗОРА“.Винаги усмихнатите служители, ще Ви посрещнат и помогнат във индивидуалните Ви предпочитания към огромната кошница бяла техника която предлагат.Богато заредени ,удобно подредени и на конкурентни цени - винаги сте Добре Дошли!

На Ниво Партер, ще откриете богата гама  магазини за облекла, магазини за бельо,обувки,спортни стоки,бижутерии,кинкалерия и др.

Да не забравяме и отдиха – няколко места за хранене ,страхотното кафе и магазина за лакомства.

                 ДОБРЕ ДОШЛИ В „Оазисът на изобилието“!!!

За контакти с Търговски център „СУМИ“
Адрес:Враца, бул.“Демокрация“№16
Телефон:092/62 00 45;
Имейл:tcsumi@abv.bg
vratza-info.net Ви Съветва: Да споменете vratza-info.net като място от което сте разбрали за обекта, за да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация. Благодарим ви!