Кога не трябва да пиете

Добавено: Петък, 10 Май 2013г
Ние, българите по принцип обичаме да си пийваме, и не само по празниците. Както е казал народът – едни пият от радост, други от мъка, трети от сутринта. Понякога , обаче наистина се налага да не пием. Ето някои от изключително важните случаи, когато това е направо забранено.


  •      1.       Като начало да започнем с утре. Утре, събота 11 май  - е ден за размисъл! За да може цял ден да си мислите и да премисляте за кого да гласувате, и в неделя, рано , рано,  без грам махмурлук да застанете пред  ураната свежи както никога до сега в неделя, и да успеете да откриете Вашия човек в доста дългата избирателна листа. Така че, никакво пиене утре, днес обаче - може.

  •      2.       Когато шофирате. Това го оставяме без коментар, дори не е необходимо да казваме защо!

  •      3.       Преди интервю за работа. Едно бързо за отскок и кураж, едва ли ще ви направи висококвалифициран служител –мечта, с  дъх на джибри. Такива кандидати с лопата да ги ринеш - там, откъдето са дошли.

  •      4.       Преди изпит. Полят изпит – вземат изпит. Спазвайки тази максима хиляди студенти са завършили образованието си. Това , обаче си важи за вечерта, не за сутринта преди изпита. Само си представете, как една малка биричка дори, може да ви върне в състоянието от снощи. Тогава – сбогом изпит и здравей ликвидация.

  •      5.       Първа среща. Всъщност няма нищо лошо, ако и двамата сте решили да пиете по едно. Ако обаче само единия се налива от притеснение до дупка, нещата придобиват друго измерение, и втора среща ще има, ама друг път.

Коментари

Още статии