Поредния писък на модата

Добавено: Четвъртък, 04 Април 2013г
Модата винаги крещи, за да могат всички да я чуят, и не само да я чуят , но и да я последват.  Тя е могъщ диктатор, на който ежедневно хиляди, без значение на възраст, пол или занятие  се подчиняват. Модата изисква жертви! А жертвите са много – като се започне от парите, предвидени за ремонт на кухнята, и се стигне до личните предпочитания, удобството и усета за естетика.

Как да бъдеш  модерна, харесвана  и желана – ами ето как!

   Русо гладно нема. Какво като от боядисване ти е  останала само половината коса. Важното е да е руса, никой няма да брои космите по главата ти! 

   Голямото количество разголена плът предизвиква апетита на мъжете. Както се казва, трябва от пръв поглед  да има за какво да се хване човек. Тук място за колебание няма.

   Силикон -  гърди, устни, кутрето на десния крак, ама няма значение къде, много е fashion . Силиконът e  признак за добър вкус и висок социален статус.

   Обувките трябва да са не просто на ток, а на много висок ток. Това колко са удобни си е друг въпрос.  Така не само ще изглеждаш с 15 см по-висока, но и вероятността от ефектното навехване на глезена се увеличава. 

   Да не си посмяла да изпуснеш някои от новите тоалети на фолкдивите. Та именно те са най-големите модни диктатори сега. Е, на теб може това-онова да не ти стои чак толкова добре, но пък важното е да си в крак с модата.

   Няма смисъл да се гримираш, ако не си личи като хората. Перфектния грим се състои от няколко вида фон дьо тен, няколко вида автобронзанти, перли, арабски блясък, молив за очи , нос, гърло и устни и още около петнайсетина нещица само.

  Не режи етикетите от марковите си дрехи. Те за тва са маркови, да си стои марката там. 

  Бъди винаги на диета. Модерно е . Когато се приберш тогава плюскай, колкото си щеш. Важното е никой да не те види, все пак си на диета, съобразявай се.

 

 

Коментари

Още статии