Уникални шеги, които трябва да пробваш на 1 април!

Добавено: Понеделник, 30 Март 2015г

 Направи си качествена шега с твоите приятели, колеги и близки на 1 април. Нужно е само да подготвиш някои и други неща предварително. Уникални снимки събра за теб колекция от най-добрите изпробвани първо априлски шеги. Победата ще е твоя този път и ще успееш да изиграеш твоите приятели! Всичко това е в рамките на шегата и с много ... любов!


1. Зашити чорапи – класика  Ставаш рано сутрин или предварително подготвяш любимите чорапи на твоята жертва. Взимай по един от чифт и го заший в средата. После само гледай реакцията му... Ако не умееш да шиеш или ти е жал можеш да спретнеш и друг номер – напълни чорапите с желе.


2. Възходът на пластмасовите чаши
Необходими са ти неопределен брой чаши. Изненадай твоето семейство като наредиш целият коридор в чаши, бая време ще им отнеме да ги съберат...


3.  Цветната вода
 Вземи оцветяващо хапче или боя, която ползваш за да оцветиш яйцата си за Великден. Отвий разделителя и постави там тази боя. Ефектът ще трае доста дълго, ако искаш да е по-драматично вместо синьо, можеш да заложиш на червеният цвят.


4. Класическа шега
Вземи сапун и го покрий с безцветен лак. Този, който ползва сапуна ще се чуди защо не се разпенва...


5.  Хладилникът те наблюдава
Сложи очички на храната в хладилника, повярвай ми, първия път когато някой го отвори ще бъде доста изненадан. Такива очички са достаразпространени... Ако не можеш да измислиш и нещо друго. Бъди креативен!


6.  Една чаша сок
Покани приятелите ти на по сок. Приготви няколко чаши с желе и забоди една сламка. След като гостите ти опитат да отпият ще се учудят защо не се получава...


7. Сервирай яйца на очи
Каква е уловката тук? Вместо белтък – кисело мляко, вместо жълтък – половин консервирана кайсия.


8. Украса за хладилник 2 опит!
Това определено не е за хора със слаби сърца, но шегата си я бива. Отпечатваш снимка, пълниш буркана с вода и я слагаш вътре... изглежда като реално, нали?


9. Класиката, без която не може!
Без тази шега 1 април няма да е същият. Може ли кола с лед? Ама разбира се, че може. Това са ледени блокчета, а вътре ментови бонбони.10 Дезодорант, ама не съвсем!
Бъди внимателен. Спретни тази шега само на хора, които биха я оценили. Махни съдържанието на този рол он и сложи на негово място количество масло.


 Източник: Уникални снимки

Коментари

Още статии