Най-подходящите подаръци за януарските именици

Добавено: Вторник, 06 Януари 2015г

 Януари е месец на имените дни, Иван, Йордан и Антон празнуват. Обикновено след Коледно-Новогодишните празненства обаче идеите за подаръци са напълно изчерпани. Ето няколко съвета от международната платформа за електронна търговия kaymu.


Йорданов ден – Мъжете празнуващи на този ден, обичат практичните подаръци. Неща, от които имат нужда и биха им влезли в употреба. Разбира се, в този случай се залага на индивидуалността на именника, вие го познавате и знаете какво обича. Никога не би се разсърдил на козметика – парфюми, афтършейфове и др. Дамите, от своя страна биха се зарадвали на по-нестандартните подаръци, които не биха очаквали да получат. Такъв например може да бъде картина или друго произведение на изкуството.


Иванов ден – За Ивановците, материалните неща не ги впечатляват, освен ако не са изключително скъпи или с нумизматична стойност. Няма защо да се лъжем, те обичат скъпите неща. И все пак, ако вашият подарък е по-скромен, то заложете на старинните вещи – монети, стари часовници, статуетки. За дамите, празнуващи на този ден, изберете козметика и подаръци, които ще им подарят спомени, като разкрасителни процедури или почивки.


Антонов ден – Мъжете, носители на това име, обикновено не са претенциозни и все пак това зависи и на кой зодиакален знак са представители. Подходящ подарък за тях са кожените изделия – портмонета, колани, якета. Избягвайте козметиката, тя не е сред любимите им подаръци, тъй като ги смятат за банални. Дамите, носители на това име държат на забавните подаръци, които носят емоция. Ако не се сетите за такъв, винаги може да подарите цветя в саксия. Повечето от тях ги обожават.


Имената, които дават нашите родители донякъде предопределят съдбата ни. В буквите на името са заложени различни вибрации, които са носители на кодове, заложени в нас и предопределящи какво харесваме и съответно какво не харесваме. В избора на подарък не забравяйте и индивидуалността на всеки човек и неговите предпочитания.

Коментари

Още статии