Най-разпространените сънища и тяхното значение

Добавено: Понеделник, 01 Декември 2014г

 Както е казал Фройд, нищо никога не се случва случайно нито в живота, нито в сънищата. Ето някои от най-разпространените сънища и техните тълкувания:


1.Сън, в който си болен или здравето ти е застрашено

Кошмарът показва, че се страхуваш от неизвестното и от това как то би ти навредило.

Да сънуваш, че си болен, също така означава, че се страхуваш от болестта, която си видял в съня си. Опитай се да се успокоиш, напрежението ти идва в повече!


2.Сън, в който си атакуван или наранен

Това значи, че трудно се доверяваш. Страхуваш ли се от насилие, от атаки? Сънят ти показва точно това. Опитваш се да избегнеш болката и предатестлово. Помисли за живота си, може би сънят се опитва да ти покаже нещо важно.


3.Сън, в който се давиш

Би могло да означава, че си на предела на силите си и всеки момент ще „потънеш“, давейки всичко важно, заедно с теб. Сънуваш ли катастрофа, то ти несъзнателно знаеш, че полагаш твърде много усилия за неща, които не биха се случили, поне не скоро.


4.Сън, в който катастрофираш

Чувстваш, че не можеш да управляваш живота си, имаш нужда от помощ или от малко почивка. И по пътя към Бахамите, внимавай и пази колата!


5.Сън, в който падаш

Понякога това е състоянието, в което все още не си заспал, но и това ще стане след няколко секунди. Кошмарите, в които падаш, могат да отразяват страха ти от височини или от смъртта.


6.Сън, в който зъбите ти падат

Чувстваш се безсилен да промениш това, което не е по вкуса ти и не ти допада. Също така може да отразява социален срам. Излез навън и бъди по-атрактивен, бъди себе си, защото няма нищо по-красиво от това.


7.Сън, в който се губиш

Може да означава, че се намираш на кръстопът и не знаеш по кой път да поемеш. Може да отразява и липсата на внимание.


8.Сън, в който ти изневеряват

Това означава, че не си сигурен в себе си или самият ти си изневерил и съвестта ти се пробужда.


източник: webmiastoto.com

Коментари

Още статии