Чудото "Годжи бери"

Добавено: Четвъртък, 27 Март 2014г

Откритието на плодовете на Годжи Бери стана сензация, която не само шокира света, но и направи огромен преврат. Мадона, Стинг и други звезди от шоубизнеса всеки ден хапват от този сладко-солен плод с лека горчивина. Известни политици и публични фигури не изостават от тях и купуват Годжи Бери с килограми.


Годжи Бери (лиций, Lycium chinense) е необичайно, загадъчно и древно растение. Всичко започва с тибетските монаси, които в продължение на две хилядолетия имат младежки вид и живеят в продължение на 150 години, като запазват гладката си кожа, имат здрави зъби и коси. Оказва се, че те пият вода от кладенци, обвити с храсти Годжи Бери. Плодове, които като попаднат във водата я насищат със своите чудотворни свойства я превръщат в магическа отвара, която може да върне времето назад.


Когато учените изследват състава на плодовете на Годжи Бери, те остават шокирани. Преценете сами:


-       Съдържанието на аминокиселини, витамини и минерали в Годжи Бери е 6 пъти по-високо от това в пчелния прашец;


-       Витамин С в плодовете, в сравнение с лимоните и портокалите е 500 пъти повече;


-       Четири редки полизахариди, които в тази комбинация са открити само в Годжи Бери, влизат в контакт с клетките на тялото, напълно променяйки тяхната структурата;


-       Съдържанието на желязо в Годжи Бери е 15 пъти по-високо, отколкото в зелените ябълки, нара и спанака;


-       Плодове Годжи Бери имат невероятно високо ниво на германий, естествен елемент, който може да победи рака;


-       Наличността в големи количества на линолова киселина прави Годжи Бери един уникален инструмент, който намалява теглото по естествен път, без мъчителни диети;


-       Годжи Бери съдържа огромно количество витамини, минерали, микроелементи, мастни киселини и антиоксиданти.


Плодовете на Годжи Бери са истински благодат за хора, които са изморени и болни. Опитайте това чудо на природата и ще чувствате разликата преди „Годжи” и след „Годжи”. Плодовете на Годжи Бери ще помогнат на човечеството да си възвърне здравето и силата?


източник: agronet.bg


Коментари

Още статии