Виж коя зодия си според календара на маите!

Добавено: Петък, 31 Януари 2014г

Маите имали завидни познания по астрономия и математика. Затова се смята, че техните хороскопи са точни и разкриват много за личността на човек. Вижте коя зодия сте според хороскопа на маите. Отговаря ли на личността ви?


Гущер (13 декември – 9 януари)


Гущерите са страстни. В ежедневието са душата на компанията. Обичат да разказват вицове. Хората от зодия Гущер имат високи изисквания към себе си и околните. Въпреки че са независими като личности, гущерите държат на семейството и най-близките си приятели. Те са принципни и застават зад това, в което вярват.


Маймуна (10 януари – 6 февруари)


Маймуните са хора на изкуството – актьори и художници. Желанието им да забавляват компанията им носи проблеми в личния живот. Докато показват най-доброто от себе си, те пренебрегват най-близките си приятели и роднини. Както всички хора на изкуството, маймуните се концентрират трудно.Трудно се задържат на едно място. Маймуните са най-суеверните представители на зодиака.


Лешояд (7 февруари – 6 март)


Ястребите са като талисмани. Носят късмет на всички около себе си. Ястребите обичат да опитват нови неща и са приключенци. Представителите на тази зодия са горделиви и мразят да ги съдят. Ястребите рядко грешат. Позитивно качество е, че имат чувство за хумор и намират най-смешното във всяка ситуация.


Ягуар (7 март – 3 април)


Ягуарите са интуитивни и познават много добре хората. За ягуарите отношенията с останалите са на първо място. За тях духовното е по-важно от материалното. Ягуарите са мистериозни и тихи. Затова можете да им се доверите, те пазят тайна. Ягуарите са стратези и обичат да са първи във всичко. Недостатък на ягуарите е, че са потайни, дори пред семейството си.


Лисица (4 април – 1 май)


Представителите на този зодиакален знак са нежни и любящи. Лисиците са спокойни. Много трудно се ядосват. Ако попаднат в конфликт, предпочитат да отстъпят, вместо да отстояват позицията си.


Змия (2 май – 29 май)


Змиите са най-съпричастните от зодиака. Те обичат да са винаги първи във всичко, без значение на каква цена. Лесно изпускат нервите си. Змиите често придават излишна драматичност на ситуацията.


Катерица (30 май – 26 юни)


Катериците поставят на първо място човека до себе си. В името на любовта могат да пренебрегнат дори семейството си. Това ги прави уязвими. Чувствителни са и често се разочароват от любовта.


Костенурка (27 юни – 25 юли)


Костенурките са срамежливи и колебливи. Трудно правят първата крачка както в приятелствата и любовта. Въпреки че са по-скоро интроверти, няма да премълчат пред несправедливостта.


Прилеп (26 юли – 22 август)


Прилепите са пазители на справедливостта. Това ги прави подходящи за глава на семейство. Най-ценните им качества са честността и постоянството. Винаги спазват уговорките си. Стават агресивни и груби, когато някой опита да ги излъже.


Скорпион (23 август -19 септември)


Според маите скорпионите са най-паметливата зодия – и за хубавото, и за лошото. Те обичат да показват мислите и чувствата си. Много са категорични в действията си. Не са отмъстителни, но, ако им навредите, ще ви отвърнат със същото.


Елен (20 септември – 17 октомври)


Елените са най-романтичната зодия. Обичат да изненадват и да ги изненадват в любовта. Отдават се изцяло на човека до себе си. Много интуитивни и сърдечни са.


Сова (18 октомври – 14 ноември)


Совите са най-непокорната зодия. Обичат правилата, защото могат да ги нарушават. Въпреки това са практични личности. Надсмиват се над суеверията. Не вярват в свръхестественото.


Паун (15 ноември – 12 декември)


Подобно на птицата, пауните обичат да са център на внимание. Толкова чаровни са, че никой не може да им устои. Около тях винаги има хора, които се борят за вниманието им.


Автор: ПИК

Коментари

Още статии