Днес влизаме в годината на коня

Добавено: Петък, 31 Януари 2014г

От днес, 31 януари, попадаме в Година на коня по китайския Лунен календар. Според мнозина световни астролози това е преходен период за човечеството. Представяме ви обобщена прогноза на водещи експерти за идващите месеци.


Дървеният Кон ще властва през 2014 година от 31 януари до 15 февруари 2015 г.


Тя ще донесе оптимизъм на хората за възстановяване на икономиката и надежда. Неочаквани събития, започнали в годината на Змията, ще приключат още в първите месеци на новата година.


Конете са издръжливи и умеят да преодоляват препятствия по пътя си. 2014 година ще бъде управлявана от вибрациите на числото 7. Това число е митологизирано заради хаотичния характер, който носи.


В 7-цата присъства мъдрост на вековете, както и доброволният отказ на личността от активно общуване. Конят не обича разочарованията и обидите. Не бива да таим омраза към някого и ако сме имали конфликти е добре да се опитаме да ги решим още в началото на годината.


Непредвидимият характер на Коня често е в основата на сериозни конфликти възникнали по дребни поводи. През тази година ще използваме енергията си по-скоро за творчески дейности, отколкото за печелене на пари, макар че обикновено в годината на Коня не е проблем да материализираме желанията си.


От началото на 2014 четири големи планети от Слънчевата система – Юпитер, Марс, Плутон и Уран – ще оформят голям квадрат, а той говори за сблъсък на елементи и противоречия. Подобно подреждане на планетите ще има  силно  влияние на живота ни. През този период  при много хора може да има  противоречие между логиката и разума.


Справянето с тези инстинкти ще бъде трудно, а рискът от грешки ще бъде висок. Ще се наблюдават и нелогични и противоречиви действия от страна на влиятелни хора, които ще могат да променят съдбата на много големи групи хора.


Годината на Дървеният Кон ще ни помогне да запазим моралните ценности. Повечето ни успехи ще бъдат плод на нашето въображение и нестандартните решения, които взимаме. Те ще ни издигнат на по-високо ниво.


В същото време година с вибрации 7 може да извади на повърхността нашите пороци, тайни любовни авантюри, пороци.


През 2014-а ще има промени в съзнанието на много хора и техният вътрешен мир. Всички ще се интересуват от глобалните промени, а едва след това ще обръщат внимание на дребните битови проблеми, които в други години са ги вълнували. Добре е да наблюдаваме околните, да слушаме техните думи. И да използваме наученото, за да имаме сили и желание да променим живота на околните.


В нумерологията 7 е числото на отшелника. Хората все по-малко ще излагат на показ това, което става в душите и в семействата им. Конфликтите ще се появят между желанието да бъдем открити, какъвто е характерът на дървения Кон. Добре е да осъзнаем, че това, което е в сърцата ни, трябва да бъде споделяно  в много тесен кръг”.


Тъй като числото 7 се свързва с планетата Нептун /управител на зодия Риби/, а годината на Коня се свързва със знака Стрелец, през нея ще имаме много голямо желание да пътуваме и развиваме духовността си. Ще имаме желание да изследваме историята, ще четем и пишем повече.


Ще има бум на туристическия, издателския и медийния бизнес. Всички каузи, свързани с образованието ще бъдат много успешни. Много  хора ще сменят сферата си на дейност. Годината ще е благоприятна за тези, които решат да се развиват в повече от една области.


През 2014 г. ще се търсят първопричините за едно или друго събитие. Подобна тенденция ще ни помогне да разберем нашите близки и по-често да им прощаваме.


Автор: ПИК

Коментари

Още статии