Вижте късмета си според зодията

Добавено: Събота, 25 Януари 2014г

Овена да носи злато


Златото е олицетворение на съвършенството и познанието. Великолепно подхожда на Овена – първия от огнените знаци. В Древен Египет златото е било символ надълголетие , а за ацтеките е означавало завръщането на пролетта. В труден момент златния талисман се държи в ръка – може да е пръстен, бижу, монета или слитък.


Телците да носят слон, ще ги защитава от злото


Древните хора са смятали, че слонът защитава от лошите погледи и недоброжелатели и предпазва от злото. Животното стабилизира положението на притежателя си Телец в обществото, помага за натрупване на богатство, помага за разумните решения в бизнеса.


Близнаци, носете амулета си ключ


Представителите на зодия Близнак, трябва да притежават ключ. Близнаци, носете амулета си ключ в чантата си или в десния джоб. Той ще ви помага да извоювате победи. Когато почувствате неразположение, вземете в ръце ключа и го разтрийте, докато не почувствате топлина.


Раците да носят сребърен медальон в форма на полумесец


Луната носи вдъхновение и семейно благополучие. Тя изостря чувствителността и предразполага към нежност Раците. Носете сребърен медальон във вид на полумесец.


Звездата направлява съдбата на Лъвовете


Звездата е олицетворение на реда и успеха. Тя направлява съдбата на Лъвовете . Преди да направят важна крачка, представителите на тази зодия трябва да поискат съвет от амулета си, който може да е във вид на кристално мънисто, някакъв прозрачен камък.


Совата символизира мъдростта на зодия Дева


Совата символизира мъдростта и постоянството на зодия Дева. Имайте за талисманче фигурка във формата на сова, може някакво глинено изображение.


Везните да носят амулет от сърце


Везните имат нужда от амулет сърце . Той символизира жизнените сили, стремежа към успех, разкриване на всевъзможни тайни. Носете го със себе си във форма на медальон, брошка. Материалът, от който е направен амулета не е от значение.


Скорпиони, носете жаба. Тя символизира плодородието и разума


Скорпиони, носете жаба . Тя символизира промяната, плодородието и разума . Носете със себе си фигурка, направена от зелено стъкло или малахит.


Амулетът от бръмбар ще донесе на Стрелците увереност в собствените сили


Бръмбарът помага на зодия Стрелец. Той е емблема на верността и дълголетието . Такъв амулет ще донесе на Стрелците увереност в собствените сили.


Козирогът да носи със себе си костенурка


Козирогът т рябва да има костенурка. Направете фигурка на животното от какъвто и да е материал, носете го със себе си особено когато усетите, че силите ви напускат.


Покровителят на Водолея е ангелът


Покровителят на Водолея е ангелът . Носете амулет в тази форма. Подходящо е фигурката да е от порцелан или стъкло.


За Рибите е нужна раковина


За Рибите е нужна раковина. Тя дарява покой и радост. Подчертава очарованието на тази зодия, предпазва от клевети.

Коментари

Още статии