Милиардер дава 80 млн. лири на мъжа, който успее да прелъсти дъщеря му

Добавено: Четвъртък, 23 Януари 2014г

Милиардер обяви, че е готов да даде 80 млн. паунда на всеки мъж, който успее да обърне ориентацията на неговата хомосексуална дъщеря, съобщава "Дейли Мейл".


Ексцентричният милиардер и плейбой от Хонконг Сесил Чао преди време обяви награда от 40 млн. паунда за всеки мъж, който успее да прелъсти 34-годишната му дъщеря Джиджи. След провала на множество доброволци отчаяният баща е решил да удвои размера на наградата, стига някой да накара наследницата му да се омъжи за него.


Строителният магнат настоява, че дъщеря му е необвързана, въпреки че преди две години тя сключи официален брак със своята дългогодишна приятелка Сеан Ийв в Париж. Пред малайзийски вестник той твърди, че след като е обявил първата награда, близо 20 000 мъже са проявили интерес към дъщеря му. Нито един от тях обаче не успял да я прелъсти. Чао твърди, че не иска да се меси в личния живот на своята наследница и че единственото, което иска, е тя да има стабилен брак и деца.


Пред китайско издание Джиджи Чао, която работи като директор в компанията на баща си, заявява, че се опитва да не обръща внимание на неговите изявления, въпреки че съпругата й не се чувства много приятно от неговите думи.


Богаташката дъщеря дори се шегува, че 80 млн. едва ли ще накарат абсолютно всеки мъж да я възприема като привлекателна. Тя признава, че е обмисляла да се съобрази с условията на баща си, стига избраният от нея мъж да се съгласи да дари по-голямата част от парите на нейната благотворителна организация и да няма нищо против това, че тя вече е обвързана.


fakti.bg

Коментари

Още статии