Какво ни чака през 2014 година според пророчицата Ванга

Добавено: Събота, 28 Декември 2013г

Руският вестник „Известия“ продължава да публикува неизвестни пророчества на Ванга, направени малко преди да умре пред украински бизнесмен и пътешественик Александър Лубченко. Новата порция неизвестни пророчества касае конкретно предсказания за откриване на извънземен живот през идващата 2014-а година!


Визира се и откриване на голям митологичен град, който ще промени представата ни за миналото. Вероятно е да става дума за Атлантида, допускат руски учени.В новите строфи Ванга говори и за „славата на Владимир и Русия“, очевидно визирайки президента Путин.  Ето и шокиращите прогнози на петричкия феномен:


Всичко се топи като лед и само едно ще остане – славата на Владимир, славата на Русия. Прекалено много е принесено в жертва. Никой не може да спре Русия. Всичко помита тя по своя път и не само ще се запази, но и ще стане властелин на света. 


Русия ще поотслабне малко, но скоро ще заеме своето предишно място.


В Русия ще се родят много умни хора, които ще съумеят да променят света.


В Космоса през 2014-а ще открият живот и ще стане ясно как се е появил животът на Земята. Истинският контакт на хората с живота в Космоса обаче ще дойде след пет лета.


В земята ще открият голям град, благодарение на който хората ще узнаят повече за своето минало. Това ще е пак около 2014 г. 


През 2018 година пътуванията ще стават чрез инсталации от Слънцето. Добивът на нефт ще се прекрати, земята ще си почине.


За 2014 г. Ванга предрекла още влошаване на екологичната ситуация и началото на изчезването на много видове риба и животни и дори насекоми – пчели. 


Източник: svetovnizagadki.com


Коментари

Още статии